Müsliboller

Müsliboller

Ingredienser:
• 280g Müsli
• 75g Gær
• 2.5 dl. Yoghurt
• 4 dl Vand
• 100g Olie
• 30g Sukker
• 15g Salt
• 850g Mel

Fremgangsmåde:
Gæren smuldres ud i yoghurt, koldt vand og olie, sukker, salt og musli røres i.
Lad det Stå i 10 minutter.
Melet tilsættes - dejen blandes til den er glat og smidig.
Dejen sættes til forhævning i 10 minutter.
Luften slås ud og portionen deles i boller af ca. 65 gram hver.
Bollerne sættes på smurte bageplader eller bagepapir.
De stilles til efterhævning et lunt sted tildækket i ca. 35-45 minutter.
Bages i forvarmet ovn 12-15 minutter ved 240 grader alm. ovn (varmluftsovn 200 grader).

Tips:
Ønskes en bolle med mere fylde, kan der tilsættes ekstra solsikkefrø, nødder, rosiner eller lignende.