Nøddebrød

Nøddebrød

Ingredienser:
• 750g Hvedemel
• 250g Fuldkorns Hvedemel
• 125g Sesamfrø
• 80g Nøddeflager
• 5 dl lunt vand
• 2 dl yoghurt
• 1 Æg
• 50g Gær
• 1/2 dl Olie
• 2 tsk Sirup eller Honning
• 2 tsk Salt

Fremgangsmåde:
Bland yoghurt og vand, og opløs gæren heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen til den er ensartet og smidig.
Lad den hæve, lunt og tildækket i ca. 30 min.
Slå dejen sammen og del den i to lige store dele.
Form den til kugler og lad dem hvile et par minutter.
Slå dejkuglerne flade og form dem til aflange brød.
Læg dem i smurte 2 liters forme og lad dem efterhæve, lunt og tildækket i ca. 30 minutter.
Bagetid: ca. 30 min. ved 220 grader.